Om oss

Vi er sertifisert som taskt ingeniør og vi har 40 års erfaring som bygg- og tømrermester

Takstrapport
Blair Byggkonsulent AS er et sertifisert takseringsfirma og tilbyr en rekke tjenester knyttet til byggebransjen. Med våres 40 års erfaring som bygg- og tømrermester kan vi gi profesjonell rådgivning og tjenester av høy kvalitet.
En av hovedtjenestene vi tilbyr er tilstandsrapporter for boliger som skal selges. Disse rapportene gir en grundig gjennomgang av boligens tilstand og er nyttige verktøy både for selgere og kjøpere. Ved å utføre en grundig tilstandsrapport kan Blair Byggkonsulent AS bidra til å avdekke eventuelle skjulte feil eller mangler i boligen før salget.
I tillegg til tilstandsrapporter er vi også spesialisert på energivurdering av nybygg. Dette innebærer å evaluere og vurdere energieffektiviteten til et nytt bygg. Dersom du har et hus fra før år 2000, kan vi også utføre energivurdering og gi rådgivning om energiforbedrende tiltak som kan være lønnsomme. Vår ekspertise innen energieffektivitet kan bidra til å redusere energikostnadene og forbedre bærekraftigheten til boligen din.
Tegning
Blair Byggkonsulent AS tilbyr også prosjektering og byggemelding av nybygg og tilbygg. Med vår kunnskap og erfaring innen bygg- og konstruksjonsteknikk kan vi utarbeide profesjonelle planer og dokumenter som kreves for å starte byggeprosjekter. Videre kan vi bistå med byggeledelse, som innebærer å overvåke og koordinere prosessen under byggingen, for å sikre at alt går etter planen og i tråd med kundens krav og ønsker.
I tillegg tilbyr Blair Byggkonsulent AS også byggelånskontroll, hvor vi utfører inspeksjoner og vurderinger for å verifisere at byggearbeidet er i samsvar med avtalen og at midlene fra byggelånet blir brukt på en riktig måte. Med sin omfattende erfaring og brede spekter av tjenester kan Blair Byggkonsulent AS være en pålitelig partner for alle typer byggeprosjekter, enten det er en tilstandsrapport før salg, energivurdering, prosjektering, byggeledelse eller byggelånskontroll.

Prosjekter

Vi har vært aktive og har lang erfaring innen byggebransjen

Offentlig bygg

Steinerskolen i Arendal Studiesenter Risør vgs Magasin etasje Aust-agder museet

Boliger

Boliger og fritidsboliger i Tvedestrand og Arendal

Restaurering

Aust-agder museet Nes jernverk Furøya

Har du byggeplaner -
Vi hjelper deg med å realisere drømmen!

Din bygningsdrøm er like viktig for meg som den er for deg, og jeg er klar til å ta det første skrittet sammen med deg mot å realisere den. Ta kontakt for å diskutere dine bygge- og takstbehov.

Profil Bilde
Ralph Blair Johansen
Takstingeniør/Byggmester
Daglig leder
ralph@blairkonsulent.no

Blair ByggKonsulent AS